Nejnovější recenze ze sekce Spacáky
Hodně špatná kvalita. Nedošité, rozpárané. Zadarmo drahý!!
- Relativně levný, ale za něco málo víc se dají koupit mnohem lépe zpracované spacáky
- Odfláklé provedení, tenké slabé švy a tenká látka bez ripstopu nepůsobí odolným dojmem.
- Izolační výplň místy shrnutá, protože není přišitá po celé šířce. Tudíž izolace není rovnoměrně rozprostřena.
- Zateplovací límec s minimem izolační výplně, které místy chybí úplně, takže je tam v podstatě spíš na ozdobu.
- Zateplení zipu se nenachází nad zipem, ale začíná 1 cm vedle zipu, kde je jaksi zbytečné
- Nekvalitní spacák supermarketové kvality. K občasnému přespání na chatě budiž, do přírody si raději kupte něco lepšího
Bohužel jsem se nechal zlákat pozitivními recenzemi v Lidl-shopu a bohužel jsem zjistil, že na Lidl-shop lze psát jen pozitivní recenze!!! Ta negativní ode mě se nezobrazila
Příjemný a teplý
- Příjemný materiál, krásný dyzajn.
výborný
Malý, lehký, ale zatím nevyzkoušený.
- Velký parádní
OK
- Samovolné rozepínání zipů...
Obal se roztrhl mimo šev při prvním pokusu do něj spacák vrátit. Budu reklamovat. Obávám se, jestli podobnou "kvalitu" nemá i vlastní spacák.
Produkt byl zaplacen, ale nedodán, nebyl na skladě. Namísto nabídky na spací pytel s otočeným zapínáním (pravý zip, levý zip) mi bylo sděleno, že výrobek není skladem. Přitom na internetu se s opačným zapínáním nabízel. Takže jsem musela pytel objednat přímo v prodejně, opět ho zaplatit při vyzvednutí a teď čekám na vrácení peněz. Přitom stačil dotaz, jestli se spokojím se zapínáním na druhé straně a poslat mi ho.
- velikost 205x85cm
- Lehký spacák do nižších letních teplot.
- Není vhodný jako třísezonní. Limitní teploty jsou nadhodnocené.
Pod asi 10°C je mi v něm zima, i když se hodně obleču. Spal jsem v něm i v teplotě okolo 0°C a to bylo špatné. Není tak pěkně nadýchaný jako jiné spacáky. Nevím, jestli je to konstrukcí či množstvím peří. Kdybych toto věděl, koupil bych si dražší.
Dárek pro syna a byl spokojen.
zatím jsem ho skoušela pouze v chladné místnosti, ne venku. Materiál je příjemný spacák je pohodlný. Zip funguje dobře, je prostorný, dá se v něm převracet. Jediné, co bych mu vytkla, že se nedá stáhnout jako kapuce kolem hlavy.
Husky Maestro
Michael
Přidáno: 28. prosince 2023
(naposledy upraveno 28. prosince 2023)
Zakoupeno v HUSKY CZ s.r.o.
- very warm
- durable
- very good value for money
- obal v pohodě(naučte se balit ) :)
- švy,tkanice,látka ok
- obal s "čepicí",klasika lepší...stáhneš a jdeš
ideální produkt pro děti na zahradu na léto do stanu.Zníčí je brzy a finančně to nebolí
- Kvalita zpracování / cena
- Prostorný a velice kvalitní.
- Doufám, že bude teplý a na ledovci v něm nezmrznu.
- bavlněná vnitřní strana spacího pytle