Nejnovější recenze ze sekce Spacáky
Armáda U.S. US GI Intermediate
Přidáno: 16. března 2024
(naposledy upraveno 16. března 2024)
Zakoupeno v MaxArmy.cz
naštvalo mě, že spacák nemá vak, kryt.
- Zatím nevyzkoušené v reálu, ale vypadá velice dobře. Už jen po vybalení je vidět že spacák bude fungovat tak jak je deklarováno výrobcem.
- Nejlevnější výrobek na trhu
- Nesouměrně vyplněné
Na první pohled vypadá dobře, ale už samotné rozbalení ukáže kvalitu. Suchý zip z výroby nic moc přišitý, musel by se dodělat. Nejhorší je nesouměrná výplň peří, kdy na některých místech zcela chybí. Jako letní spacák by při zavření všech očí asi stačil, ale rozhodně nevěřím deklarovaným údajům výrobce.
Poměr kvalita/ cena 1* :)
- Rozmezí teplot až do -55 C považuji za neskutečné a je to také tím dvousložkovým modulem.
Snadno se skládá zpět, na léto pod stan nebo tábor ideální, výhoda že se dá rozložit na deku.
Spací pytel je za dobrou cenu. Kvalitní zpracování.
- Zatím bez testování
- lehký
Yate Anseris 700
Přidáno: 4. března 2024
(naposledy upraveno 5. března 2024)
Zakoupeno v Český ráj outdoor
Velice příjemný materiál, výška 178cm vel. L - skvěle sedí. Vnitřní strana se nelepí, dobře se v něm otáčí, prostorný. Teplotní komfort neumím posoudit-mě je zima vždy a všude, nicméně užito v zimním období na horské chatě a teplý, že jsem i musel větrat.
- Teplota uvnitř luxusní
spokojenost
- dobrá cena
- přiměřeně teplý
- nekvalitní provedení
- nedotažené švy, skrz švy prolézá ven náplň ze spacáku
- odfláknuté švy na obalu
Celkově to bylo zklamání, spacák evidentně vykazoval nedostatky, které by při výstupní kontrole kvality neměly projít. Výrobce si nedokáže pohlídat kvalitu provedení. Spacák reklamován a vrácen.
- OPRAVDU TEPLÝ, ZEVNITŘ PŘÍJEMNÝ MATERIÁL.
- NA VÝŠKU POSTAVY 185 CM BY MĚL BÝT SPACAK O 10 CM DELŠÍ ABY ŠEL VNITŘNÍ LÍMEC POHODLNĚ STÁHNOUT KOLEM KRKU.
- relativně lehký
- jde sbalit do malého balíčku a pak se hodně nafoukne (kompresní i skladovací obal součástí)
- hezká modrá barva
- velmi nízká cena
- široký a pohodlný
Se spacákem jsem spokojená. Vyzkoušený zatím dvakrát, ve větru a ve vlhku, bez kvalitní karimatky v cca 5-7 stupních. Dokážu si představit, že by deklarovaný komfort zvládl, zima mi nebyla vůbec.
- 1☆
kvalita
- spokojenost
- Ok
Kvalitní a teploučký spacák.