Nejnovější recenze ze sekce Spacáky
Kvalitní výrobek
Moc pěkné zpracování.
Kvalitní spacák s dobrými zipy z příjemného materiálu.
- Velmi lehký a skladný
- Kapsa na cennosti
- Zip se vůbec nezadrhává
- Peří se dostává na povrch
Vyzkoušeno na treku GR221 na Mallorce v září. Teploty v noci okolo 16°C, takže byl tenhle spacák popravdě trochu přebal a často jsem spal rozepnutý abych se neupekl. Do těhle teplot bych ho nebral, logicky. Do nižších musím ještě vyzkoušet.
- poměr cena výkon
Spacák je vyrobený s velmi příjemného materiálu. Spala jsem v něm v autě, což bylo prima. Pak jsem v něm spala ve stanu, kdy teplota byla 7°C a byla mi v něm zima, byť je dělaný do -10°C. Po této zkušenosti si ho netroufám vzít do chladnějšího počasí. Závěrem velmi chválím rychlé doručení z prodejny Mammut Brno - spacák mi přišel druhý den večer do Balíkovny.
Je hezký, lehký, měkoučký, jestli bude dost teplý, zjistím až při spaní venku.
- Skvele sbalitelny
- Opravdu teply
- Extra dlzka za extra vyhodnu cenu v zlave
- Climashield dute vlakno nie je obycajne dute vlakno ale material ktory pouzivaju renomovane firmy
- Spacak dodany rychlo
Prima Manaslu 200
Jozef
Přidáno: 17. září 2024
(naposledy upraveno 17. září 2024)
Zakoupeno v Spacáky - stany - batohy
- Overena kvalita
- Tovar promptne dodany
- Spacak sity v nestandardom rozmere - sirsi, za vybornu cenu
Firma Prima je "spacakovy odbornik", prvy perak som mal od nich pred 1995. Vedia co robia, profesionalny pristup, servis ich vyrobkov. Tovar ponukany v eshope je aj realne na sklade.
- Kvalitní výrobek
Kvalitně zpracovaný výrobek , výborné zipy , příjemný materiál.
Velmi příjemný vnitřek spacáku. Trochu hůř se balí do obalu.
lehoučký a teploučký, krásný design
- Poměr hmotnost/tepelný komfort/cena
- Design
- Muj 7letý syn ho miluje.
- Malý a skladný.
Splňuje očekávání.
- Kvalita (osvědčená)
- Česká výroba
- Vrchní látka se nezdá úplně bytelná, ale zřejmě to nemá vliv na pevnost, uvidíme po deseti letech :)
- Příjemný materiál zevnitř
- Dekový styl zipu nezávislý z boku na nohách
- Možnost spojení s druhým
- Odolný povrch
- Špatná kompatibilita zipu se starší verzí Blizzardu při propojení
- Trošku větší rozměry
Velmi příjemný a funkční produkt. Svůj první jsem koupil více jak před 10 lety a naprosto spokojen bez známek opotřebení. Jen tedy škoda, že díky vývoji nejsou zipy stejné a při připojování trošku mezi sebou přeskakují zuby.
Lze využít jako deku.
Sir Joseph Koteka III 290
Přidáno: 10. září 2024
(naposledy upraveno 10. září 2024)
Zakoupeno v HUDYsport a.s.
- Skladny
- Spacák jsem koupila pro syna do lesní školky, kvůli prodyšnosti. V letních měsících se budil ve starém spacáku při odpoledním odpočinku úplně zpocený. Tento spacák je prodyšný a má příjemnou vnitřní stranu. Je ideální a tepelně funguje dobře i v zimních měsících.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »