Doporučené nabídky (2)

- Dostatečně teplý
- Promyšlený
, zakoupeno v Pro malé dobrodruhy
Doporučuje produkt
Koupil jsem ho jako náhradu menší rostoucí verze tohoto spacáku, který syn již dorostl. Šel jsem na jistotu.
Původní spa...
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Juniorský spacák Boll Stellar
Třísezónní juniorský spacák STELLAR reprezentuje novou kategorii spacích pytlů s 3D-MUMMY sarkofágovou konstrukcí.
Díky této sarkofágové konstrukci dostává uživatel přirozený prostor, který zvyšuje komfort pohybu a optimalizuje tepelnou izolaci.
Je vyrobený z hypoalergenního dutého vlákna MICROFIBER DUALTM. Díky své konstrukci a kvalitním materiálům nabízí optimální tepelný komfort spolu s minimálním objemem a váhou, což ocení nejen starší děti při výpravách do přírody a na tábory.
Spacák STELLAR navazuje na úspěšnou řadu dětských spacáků PATROL.
Je vybaven řadou praktických a funkčních detailů, které se nacházejí u spacáků pro dospělé.
Ve tmě zaujmou fosforeskující souhvězdí vyobrazené na hrudi.
SPECIFIKACE
Doporučeno pro výšku do 177cm
Váha 1480g
Teplotní rozsah použití: komfort 0 , limit -6, extrem -23
HLAVNÍ PRVKY
Komfortní trapezoidový tvar dna kopíruje přirozenou polohu chodidel a maximalizuje tepelnou izolaci.
Anatomický 3D-MUMMY sarkofágový tvar přizpůsobený postavám starších dětí optimalizuje tepelnou izolaci bez zbytečného omezení pohybu.
Kvalitní syntetický materiál MICROFIBER DUALTM zaručuje tepelný komfort spolu s minimálním objemem a váhou.
Hypoalergenní vnitřní vrstva spacáku ze speciálního polyesteru TENDER TOUCHTM (v létě chladí a nelepí se na pokožku - v zimě hřeje a nechladí při prvním dotyku), připomíná jemnou bavlnu.
Nastavitelná anatomicky tvarovaná kapuce zvyšuje komfort a tepelnou izolaci.
Stahovací zateplený tunel kolem otvoru kapuce účinně zabraňuje profouknutí a ztrátě tepla
Stahovadlo kapuce lehce na dosah, ve dvou barevných a typových provedení pro lepší orientaci hmatem i ve tmě.
Zateplený vnitřní límec ve spacáku s elastickým stahovadlem účinně zabraňuje tepelným ztrátám kolem těla.
Přídavná izolační vrstva kolem chodidel a lýtek zvyšující tepelnou izolaci
Izolační tunel v oblasti zipu se speciálním popruhem zamezuje zadrhnutí látky v zipu a zvyšuje tepelnou izolaci
Zip s dvojitým protisměrným jezdcem umožňuje optimalizované větrání i v dolní části nohou
Dvě závěsná poutka pro jednoduché větrání
Světélkující tahadlo zipu umožňuje snadnou orientaci za tmy
Vnitřní bezpečnostní síťovinová kapsa na drobnosti a doklady
Pravý nebo levý zip umožňuje propojení dvou spacích pytlů dohromady
Odolný a zároveň lehký vnější materiál
Kompresní cestovní obal je součástí
Reflexní bod v oblasti nohou upozorňuje na spodní část spacáku
Obrazce souhvězdí na svrchní části spacáku za tmy fosforeskují
TECHNOLOGIE A MATERIÁLY 3D-MUMMY sarkofágová konstrukce nabízí optimální trojrozměrný tvar, který dodává optimální tepelný komfort bez zbytečného omezení volnosti a pohybu. Věrně kopíruje tvar lidské postavy. Mírné rozšíření v oblasti boků umožnuje přirozenou a pohodlnou polohu při spaní. Zkosení spacáku v oblasti chodidel kopíruje jejich polohu v relaxační poloze a optimalizuje tepelný komfort bez zbytečných prázdných vzduchových oblastí.
Syntetické izolační vlákno MICROFIBER DUALTM zabezpečuje požadované teplo při minimální hmotnosti a objemu. Loft izolačního rouna zaručuje objemová struktura tvořená pevnějším vláknem, tepelnou izolaci zabezpečuje jemná hustší struktura vláken omezující migraci teplého vzduchu ve směru k chladnému a obráceně.
Vnitřní vrstva spacáku je vyrobena ze speciálního polyesteru TENDER TOUCHTM , který v létě chladí a nelepí se na pokožku, v zimě hřeje a nechladí při prvním dotyku. Vnitřní materiál je přirozeně hypoalergenní a připomíná na dotek jemnou a měkkou bavlnu.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Zkušenosti ostatních v kostce
Shrnuto z našich recenzí pomocí AI
Zákazníci chválí tepelný komfort i příjemný bavlněný vnitřek, který neklouže. Spacák je lehký a skladný, s kvalitními zipy a svítícím souhvězdím.
Nejde o ultralehký péřový spacák ani do extrémních mrazů. Občas zazní, že je po sbalení objemnější.
Pro větší děti a nižší postavy, třeba kolem 165 centimetrů. Vhodný na jaro i podzim, chladné letní noci kolem 4°C.
- Komfort
- Dostatečně teplý
- Promyšlený
- vnitřní kapsička
- pěkný, ve tmě svítící obrázek
- kvalitné prevedenie
- ľahký (okolo 1,5 kg)
- veľmi príjemný vnútorný materiál
- veľkosť tak akurát pre nižšiu ženu (165 cm)
- je v ňom príjemne teplo (skúšaný pri najmenej 4°C)
- fosforeskujúce súhvezdie je super (nielen pre deti)! :)
- tepelný komfort
- kapsička uvnitř spacáku
- barva
- Působí jako teplý spacák, ještě nevyzkoušené
- Příjemný materiál uvnitř
- Vnitřek spacáku je vyroben z bavlny, takže je hřejivý a nekouže.
- Součástí spacáku jsou svítící koncovky na zipu (praktické) a svítící souhvězdí zvenku (za tmy krásné).
- Příjemný vnitřní materiál
- Spacák vypadá moc hezky
- Výborná kvalita
- Pěkný design
- Příjemný materiál
- příjemný spacák
- super, předčil očekávání
Doporučuje produkt
Původní spacák Boll jsem (syn) prověřil v mnoha chladných letních nocích, kdy jsem ho bral tábořit od jeho 3 let. Jedinkrát se nevzbudil, kvůli zimě a naopak nebyl zpocený. Koupil jsem tedy jeho pokračování - Boll Stellar
A po chladném a sychravém týdnu v Lužických horách mohu jen doporučit. Syn si každé ráno pochvaloval jak se příjemně vyspal. Ze spacáku neklouzal, zipy i légy supr. Navíc je jemně efektně osvětlený souhvězdím.
Doporučuje produkt
Fajn nástupce dětského Bollu pro naše odrůstající děti. Již druhý kousek do rodiny. Za nás splňuje vše, co od spacáku očekáváme.
Doporučuje produkt
Spacák mi odporučila kamarátka, ktorá má skúsenosti s dlhšími trekmi v Nórsku. Kúpila som si ho a kúpila by som ho znovu. Spacák je špeciálne príjemný zvnútra a podľa mňa má všetko, čo od spacáku potrebujete, ak nechcete niečo ultraľahké z peria, alebo ak nepotrebujete spacák do extrémne nízkych teplôt.
, zakoupeno v Outdoorbaby
, zakoupeno v Hanibal