Nejnovější recenze ze sekce Spacáky
- lehký teplý a funkční
zkušenosti praktické přijdou později, dobrá osvědčená značka
- Je teplý, hezký.
Vybrala jsem si tento produkt na doporučení přátel. Spací pytle používají dcery a jsou nadšené.
- Velmi teplý, konfort zaručen
Jsem pro české výrobky .
- Spacák jsem zkoušela a splnil i můj netradiční požadavek vejde se mi do něj i můj pes obě se tam vcelku pohodlně vyspíme. Zima nám nebyla ani náhodou. Zpracování super.
- Pokud spacák sbalíte, tak má větší rozměry
Celková spokojenost
kluci spokojení
- chybí kompresní obal, mohl by být menší a lehčí
Průměrný ve všech vlastnostech. Na svoji cenu však velmi odpovídající produkt. Spacák na několik letních sezon.
Pokud chcete něco menšího, lehčího či teplejšího, pak musíte silně připlatit.
- lehký, teplý, environmentálně šetrný-náplň peří a vyroben z recyklovaného materiálu s možností další recyklace !!
- zpočátku materiál vylučoval nepříjemný "chemický" zápach, zdá se, že však již ustoupil, stačí skladovat rozložené na větraném místě
spacák mám cca měsíc, zatím jsem jej příliš nevyužil, na hodnocení je třeba delší čas, ale věřím že bude ok
- super! teply mekky lehouci velice prijemny na dotek.velice jsem si ho oblibila
vse je dobre
- Skladný
- Lehký
- +7 komfort asi nebude pravda, je v něm zima i okolo +10, na přespání ale stačí
Za příjemnou cenu malý a komfortní spací pytel. Obal má na sobě popruhy, díky kterým spacák lze smrsknout. 1.2 kg je slušná hmotnost. Tento spací pytel vás neochrání před mrazy, ale na letní turistiku bohatě postačí.
- příjemný na spaní bez oblečení
- trochu větší sbalený, možná i těžší..
pro použití 1x za měsíc od jara do podzimu je asi akorát, v zimě by vydržel taky, ale už bych nemohl být jen v trenkách, což preferuji;-)
Spacák, který svými paramaetry splňuje přesně to, co jsem od něj očekával
Dobrý spacák za rozumné peníze
- - vnitrni flanelova podsivka
- - dekovity tvar, da se rozepnout
- - teply (alespon tak pusobi, zatim nevyzkousen)
- - dobra cena
- - je opravdu velky, vhodny POUZE do auta, jinak by vam zabral pulku baglu. Ale to asi neni ani minus, kdo tento spacak kupuje tak to vi.
Obecne pravidlo - Muzete mit nizkou cenu, odolnost proti nizkym cenam nebo malou velikost. Vyberte si dve z predchozich :)
Tento ma cenu a odolnost proti teplotam. Kdo vi do ceho jde, bude spokojen.
- hmotnost
- kvatitní zpracování
- ?
vřele doporučuji
- Lehký,malý po sbalení
- Komfortní teplotně
- Kompresní obal
Ideální na pěší turistiku.
Nebyla v něm zima ani v teplotách kolem 0°
Ideální pro použití od jara do podzimu.
- velká spokojenost,máme již druhý
- nemám žádné proti
jsem velmi spokojen
- lehký a teploučký
velmi spokojená
- lehký a tepoloučký
velmi spokojená
- Muj přítel v něm vloni spal na dovolené a já ho vyzkoušela, když odešel na ryby a byla jsem velice spokojená
Vybrala jsem si z důvodu příjemného materiálu a hlavně v něm není zima.Doporučuji určitě ostatním, hlavně ženám, které jsou zimomřivé.
- pořádně naducaný
- od pohledu vypadá dobře zateplený
- trochu problém při balení dostat ho zpátky do obalu
perfektní spacák, splnil to co jsem od něj čekal